FOODIEZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodiez. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 20:15 Besteld om 18:00, geschatte bezorgtijd vooraf: 30-45 min. Direct na bestellen melding bezorgtijd: 1 uur 15 minuten. Half uur later: bezorgtijd 90 minuten. Uiteindelijk 2 uur gewacht, terwijl het restaurant binnen 1 km afstand zit. Eten was matig.
30 mei 2024 om 0:18 Goede porties en eten snel en warm bezorgd, thanks
29 mei 2024 om 2:45 90 minuten is het max dat je kan aanvinken, maar het duurde 2 uur. Dan hebben ze nog de 2 cola's niet bij, beloofd om na te bezorgen maar is niet gebeurd. Jammer weer, geld terug aub.
27 mei 2024 om 1:04 Top zoals altijd, bestel paar keer per week heerlijke verse burgers
26 mei 2024 om 22:19 Nooit meer, kwaliteit was onder de maat. Waar zijn de oude foodiezz
25 mei 2024 om 5:42 Burger menu beetje teleurstellend....
23 mei 2024 om 23:16 Heel tevreden, eten smaakvol en warm aangekomen. Ik zal zeker opnieuw bestellen!
16 mei 2024 om 1:53 Ik zeg je eerlijk, altijdddd als ik eten hier bestel is het TOP, ik wacht nooit te lang en het eten is echt altijd lekker, maar echt lekkerder dan je denkt, vooral ook om de prijs en het tijdstip ze bezorgen. Bezorgers zelf zijn ook altijd aardig
12 mei 2024 om 2:09 Het eten kwam veelste laat aan en alles was koud het eten was wcht niet lekker meer. Het vlees van de burger was hard geworden.
27 apr 2024 om 3:42 Goed en snel
27 apr 2024 om 2:57 Mijn eerste keer en zeker niet de laatste keer. Alles was heerlijk en warm!
19 apr 2024 om 0:46 Eten zelf opgehaald. Was heeerlijk! Is de tweede keer dat we hier eten halen en zeker niet de laatste keer.